петък, 29 октомври 2010 г.

Ден 4 Корея - 29.10.2010

Днес съм цял ден на игрите в т.нар EXCO център, който се намира в края на града. Нищо по-различно от стандартното откриване и суматоха около началото на всеки игри – всички усилено организират хаос, който в края на краищата някак сам се оправя и накрая всичко тръгва. Вярно – има правописни грешки /нашата държава бе написана Bulgari, а знамето ни – обърнато на обратно/, не се знаеше колко точно кръга от игри ще има днес и такива неща. Нормални. Аз имам късмет и продължавам в следваш кръг без да играя.
След откриването излизам на разходка в центъра на града. Първо посещавам Гьонсангеймйон парк - много приятно място с темпъли, градинка, фонтан и приятна музика. Отпускащо.
След това за няколко часа - обиколка по магазините. Забелязвам, че почти всичко е по-скъпо от София. Пример - купих скенер за ЧРД на Митко за 89 лв, а тук е над 120 лв. Маркови чанти за жената - над 200 лв, обувки - също. Ужас. Купих на децата малко дреболии и около 9 часа вечерта успешно у дома. Впечатленията за усърдни корейци, доброжелателни и отзивчиви се затвърждава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар